Hévízi FORRÁS
WWW.HEVIZIFORRAS.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hévízi Forrás - 2024. 04. 10.
Hévízi Forrás - 2024. 04. 10.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Hévízi Forrás korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Hévízi Forrás - 2023. 10. 04.
Hévízi Forrás - 2023. 10. 04.
Hévízi Forrás - 2023. 09. 20.
Hévízi Forrás - 2023. 09. 20.
Hévízi Forrás - 2023. 09. 06.
Hévízi Forrás - 2023. 09. 06.
«
...23456...
»
Az orosz ortodox egyház vezetőit fogadta a polgármester HeviziForras - Folyamatos és gyümölcsöző a hévízi önkormányzat kapcsolata a városban működő egyházi közösségekkel, fogalmazott Papp Gábor polgármester, miután az orosz ortodox gyülekezet vezetőivel találkozott.
Kardos Lajost köszöntötték Hévízen HeviziForras - Kilencvenedik születésnapján köszöntötte a hévízi önkormányzat nevében Kardos Lajost Fisli István, a fürdőváros emberi erőforrások bizottságának elnöke.
A Fidesz-KDNP szövetség bemutatta hévízi jelöltjeit HeviziForras - Hévíz számára sorsfordító a júniusi önkormányzati választás, jelentette ki sajtótájékoztatóján Nagy Bálint államtitkár, országgyűlési képviselő, aki bemutatta a Fidesz-KDNP színeiben induló jelölteket. A politikus szerint nehéz évek vannak a fürdőváros mögött, ezért valódi megújulásra van szükség.
Pál Feri atya ezúttal az élethez adott tanácsokat Hévízen HeviziForras - Pál Feri atya – ezúttal mentálhigiénés szakemberként – tartott előadást a hévízi Szent Lukács Idősek Otthonában. Azt is mondhatnánk: az élethez adott gyakorlatias tanácsokat.
Előadás az aromaterápiáról az I. nők hetén Hévízen HeviziForras - Az illóolajok az élet minden területén használhatók, így a gyógyításban is. A nők szívesen alkalmazzák az aromaterápiát a legkülönfélébb helyzetekben, a férfiak inkább betegségek, például izületi problémák esetén fordulnak szakemberhez.


Fizetett hirdetések

Kedvező változások a parkolásban Hévízen HeviziForras - Az autóval közlekedők számára kedvezően módosította a város parkolási rendeletét a hévízi képviselő-testület. Az egyik fontos változás, hogy a Kossuth utca felső szakaszán, 34 parkolóhelyen fél órát díjmentesen lehet várakozni.
Német evangélikus lelkésszel találkozott Hévíz polgármestere HeviziForras - A közösségépítés az egyházi gyülekezetekben is fontos. E téma kapcsán folytatott megbeszélést Papp Gábor, Hévíz polgármestere és Mick-Solle Rita, a Balaton-hévízi német nyelvű evangélikus közösség lelkésze.
Plusznap a zöldhulladék-szállításban Hévízen HeviziForras - A lakosság igényei nyomán plusznap került a zöldhulladék-szállítási naptárba Hévízen.
Felújítják a Tourinform-irodát Hévízen HeviziForras - Teljes felújításon esik át a hévízi Tourinform-iroda, amelynek költségét az önkormányzat biztosítja.
Virágvasárnapi gyermek-istentisztelet Hévízen HeviziForras - Húsvétra hangoló virágvasárnapi gyermek-istentiszteletet tartottak a hévízi református gyülekezetben. A 34 fiatal előbb a Szentírást tanulmányozta, majd kézműves foglalkozáson készített apró kosarat, amelybe később a parókia udvarán elrejtett csokinyulak és -tojások kerültek.
Hungarikum lett a lángos – Vendégünk Miklós Beatrix, aki Hévíznek hozta el a sikert (2. rész) HeviziForras - Hét nemzeti érték kapott nemrégiben Hungarikum-díjat. Az egyik elismerés Hévízre került.
Beszélgetés a hévízi származású, most Rómában szolgáló Vértesaljai László jezsuita szerzetessel HeviziForras - „A hívő ember számára a világ rendben van, hiszen azt az Úr Jézus megváltotta, a keresztény embernek pedig az a feladata, hogy ezt az állapotot elfogadja. Ez a mi hitünk.”


Fizetett hirdetések

A víz világnapján élményfestésre várták az érdeklődőket Hévízen HeviziForras - Hévíz életében kiemelkedő szerepet játszik a víz, amelynek világnapján képzőművészeti alkotásokon keresztül mutatta be ezen elem változatos, ezerszínű ábrázolását Hermann Katalin művészettörténész az új könyvtárban. A program telt házat vonzott.
Ünnepi megemlékezés Hévízen HeviziForras - Papp Gábor, Hévíz polgármestere szerint valódi munkát végző, értékeket képviselő emberekre van ma is szükség.
Hévízen és Keszthelyen is tartanak triduumot húsvét előtt HeviziForras - A nyugat-balatoni térség több templomában tartanak húsvét előtt triduumot, vagyis háromnapos lelkigyakorlatot, amely az ünnepi felkészülést, ráhangolódást segíti.