Hévízi Forrás

Hévízi FORRÁS
WWW.HEVIZIFORRAS.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hévízi Forrás - 2022. 09. 21.
Hévízi Forrás - 2022. 09. 21.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Hévízi Forrás korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Hévízi Forrás - 2022. 04. 20.
Hévízi Forrás - 2022. 04. 20.
Hévízi Forrás - 2022. 04. 06.
Hévízi Forrás - 2022. 04. 06.
Hévízi Forrás - 2022. 03. 23.
Hévízi Forrás - 2022. 03. 23.
A korszerű, megújított hévízi vásártéren ezúttal halas napot rendeztek, kóstolni is lehetett HeviziForras - Hangosító berendezést és nyolc új, fedett pavilont is átadtak a Hévízi halas nap kezdetén a termelői piacon. Ezt követően beszélgetések és bemutatók várták az érdeklődőket, majd délután Egregyen folytatódott a rendezvény.
Hévíz a helyi termékek népszerűsítésére koncentrál HeviziForras - A közelmúltban összesen 21 millió forintot nyert három pályázaton a Hévíz-Balaton Zalai Dombhátak Leader-egyesület.
Energia-veszélyhelyzet: Hévízen is spórolni kényszerülnek HeviziForras - Tizenegy napirendi pontról tárgyaltak a hévízi képviselők a szeptemberi ülésükön. Ezek között módosították a város idei költségvetési rendeletét.
Másodszor rendezik meg a HéVíziBivaly Duatlont HeviziForras - November 5 -én m ásodszor rendezik meg a Hé- VíziBivaly Duatlont, amely 10 kilométeres evezéssel indul a Hévíz-patakon, majd 10 kilométeres futással folytatódik Fenékpusztától a Hévízi-tóig.
Ingyen szexre akarták kényszeríteni a hévízi nőt HeviziForras - Hévíz Ingyen szexre akarták kényszeríteni a prostituáltat a részeg férfiak, és ettől még az sem tántorította el őket, hogy áldozatuk közben felhívta a rendőrséget.


Fizetett hirdetések

Építészeti emlékek grafikákon – Dr. Elek Attila alkotásaiból nyílt kiállítás Hévízen HeviziForras - Megnyílt dr. Elek Attila főorvos Építészeti emlékek grafikákon című kiállítása a Terápiás Centrumban. A hévízi betegklub vezetője gyerekkora óta rajzol, és ma már agyagozik is.
Öt nap alatt öt rangos elismerést is bezsebelt Hévíz HeviziForras - Öt nap alatt összesen öt díjat nyert Hévíz két rangos, országos turisztikai marketinggálán.
Hamarosan befejeződnek a munkák a Vörösmarty utcában Hévízen HeviziForras - Lassan befejeződik a Vörösmarty utcai beruházás. A kivitelező most egy hónapos (pót)határidőt kapott, hogy végezzen a munkákkal.
Az eső ellenére mintegy félszázan imádkoztak az egregyi kálvárián HeviziForras - Mintegy félszáz hívő járta végig az idén átadott egregyi kálváriát a Fájdalmas Szűzanya emléknapján. A jövőben, főként nagyböjtben, többször is tartanak majd szabadtéri keresztutat Hévízen.
A virtuális valóság csodái: a gyerekek kipróbálhatták a különféle „kütyüket” Hévízen HeviziForras - Legórobotokkal, 3D-s nyomtatókkal és a virtuális valóság különféle eszközeivel ismerkedhettek hévízi diákok a könyvtárban az Utazó digitális élményközpont bemutatóján.
Tiszta Forrás Dalkör: Gálával, sok vendégfellépővel ünnepelték a születésnapot Hévízen HeviziForras - Alapításának 20. évfordulóját ünnepelte a hétvégén a hévízi Tiszta Forrás Dalkör. A Hagyomány és innováció című népművészeti fesztivál záróeseményén majdnem tucatnyi csoport lépett fel a Városháza dísztermében.
Változik a parkolórendszer Hévízen HeviziForras - Januártól változik a parkolási rendszer a fürdővárosban. Erről a minap döntött a képviselő-testület, olyan bérletrendszert kialakítva, amellyel a helyiek és a bejáró dolgozók mellett a hosszabb időre érkező vendégek is kedvezményesen parkolhatnak.
Magyar kutyafajták bemutatója a hévízi piacon HeviziForras - A szombati nap fő attrakciója a magyar kutyafajták bemutatója volt a Hévízi Termelői Piacon. A puliról például kiderült: egyre inkább városiasodik.


Fizetett hirdetések

A hévízi Véderdőben, szíves képek között lelhetett nyugalmat a látogató HeviziForras - Három napig volt látható a Karnics Tibor képzőművész különleges, szíves képeiből nyílt kiállítás a hévízi Véderdőben. A tárlat nézője a tükrös, mézeskalács szíveket idéző míves festményektől eljutott a különleges, látszólag egyszerűbb piros nyomatokig, amelyekben örvénylik a fehér – talán gondolatokat ébresztve.
A hagyományt ötvözték az innovációval a fürdővárosban HeviziForras - A háromnapos hévízi Hagyomány és innováció című népművészeti fesztivál szombati fő helyszíne a megújult piac volt, ahol kézműves termelők, kulturális bemutatók s magyar kutyafajták is várták az érdeklődőket.
Népművészeti fesztivál lesz Hévízen HeviziForras - Csütörtöktől szombatig népművészeti fesztivált rendeznek Hévízen, több helyszínt is bevonva.
Stabil, hosszú távú, biztos munkahelyet kínálnak HeviziForras - Határvadászokat toboroznak Keszthely térségében is. A rendőrök ezekben a hetekben például kitelepüléseken informálják az érdeklődőket.