Hévízi Forrás

Hévízi FORRÁS
WWW.HEVIZIFORRAS.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hévízi Forrás - 2021. 11. 03.
Hévízi Forrás - 2021. 11. 03.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Hévízi Forrás korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Hévízi Forrás - 2021. 08. 18.
Hévízi Forrás - 2021. 08. 18.
Hévízi Forrás - 2021. 07. 21.
Hévízi Forrás - 2021. 07. 21.
Hévízi Forrás - 2021. 06. 30.
Hévízi Forrás - 2021. 06. 30.
Ízes advent HeviziForras - Kézműves vásár, gasztro- és gyerekprogramok, koncertek és játszóház várja az elkövetkező négy hétvégén a vendégeket Hévízen, a termelői piacon és a Rákóczi utcában.
Észlelte a hévízi balesetet, de nem állt meg segítséget nyújtani: büntetőeljárás indult ellene HeviziForras - A nemrég vádemelésig jutott történetről dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtószóvivője adott tájékoztatást.
Hévíz Bivaly duatlon HeviziForras - Különleges duatlonversenyt rendeznek Hévízen szombaton 9 órától.
Egy ember meghalt a csütörtök esti hévízi lakástűzben HeviziForras - Idős férfi vesztette életét abban a tűzben, ami csütörtökön este, Hévízen az Egregyi úton egy házban csapott fel.
Kigyulladt egy családi ház Hévízen HeviziForras - Kigyulladt egy családi ház egyik helyisége csütörtök este Hévízen, az Egregyi utcában, és az udvaron felhalmozott szemét is lángra kapott.
Bemutatták A hévízi hajószakács című antológiát HeviziForras - Bemutatták a fürdővárosban A hévízi hajószakács című antológiát, amely a város nevét viselő folyóiratban az elmúlt nyolc évben megjelent gasztrotémájú írások minőségi válogatása.


Fizetett hirdetések

Kazahok is szeretnék átvenni a hévízi csodát HeviziForras - A Kazah Üdülő Szövetség (KÜSz) vezetői ismerkedtek az elmúlt napokban a fürdőváros turisztikai szolgáltatásaival, s találkoztak az önkormányzat, a Tófürdő és a turisztikai nonprofit kft. vezetőivel is.
Illegális strand a hévízi védett lápon HeviziForras - A hévízi kifolyót már a turizmussal, utazással foglalkozó magyar internetes oldalak is reklámozzák. Nyáron tömegek strandoltak a csatornában és partján, ami nemcsak tilos és veszélyes, de ezzel visszafordíthatatlan károkat is okoznak a védett területen.
Egyiptomi delegáció ismerkedett Hévízzel HeviziForras - Magas rangú egyiptomi delegáció ismerkedett a fürdővárossal. A látogatók érdeklődését különösen a tó gyógyhatása, valamint az elérhető kezelések sora keltette fel.
Átadták Hévíz irodalmi díját HeviziForras - Király Kinga Júliának ítélték idén a Hévíz Irodalmi-díjat a Pernacchia című, Federico Felliniről szóló esszéjéért. A kitüntetést tegnap adta át Papp Gábor polgármester a könyvtárban.
A dubaji koronaherceget is lenyűgözte Hévíz HeviziForras - Hatalmas sikerrel mutatkozott be a zalai fürdőváros a Dubaji Világkiállításon, ahol a magyar pavilonban még a koronaherceg is elámult Hévíz látképén és megismert szolgáltatásain.
Zalai fürdővárosok a népszerű utazási célpontok között HeviziForras - Őrzi pozícióit a két zalai fürdőváros a legvonzóbb hazai utazási célpontok között. A legjelentősebb foglalási oldal adatai alapján Hévíz és Zalakaros is tagja volt a top 10-nek a legutóbbi hosszú hétvégén. Az összesítés szerint mindenszentekkor Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzotta a legtöbb vendéget, és a foglalások száma felülmúlta a 2019-es rekordév adatait a ... Olvass tovább Zalai fürdővárosok a népszerű utazási célpontok között
Több mint 100 éves fotókon elevenedik meg a hévízi tófürdő HeviziForras - Európa legnagyobb gyógyhatású melegvizes tava már a 18. század körül is ismert volt.
Fürdőtörténeti séta Hévízen HeviziForras - 15 órától fürdőtörténeti séta indul Hévízen, amelyre előzetes jelentkezés szükséges.


Fizetett hirdetések

Jó kezdtek, de kikaptak a zalaiak a kézilabda NB II-ben HeviziForras - A kézilabda NB II-ben az elmúlt hétvégén megyénk három csapata közül csak a két női együttes lépett pályára. Pontot pedig sajnos egyiküknek sem sikerült szerezni.
Kötelező a maszkviselés a hivatalban HeviziForras - A hévízi polgármesteri hivatalban szerdától az ügyfélfogadást végző ügyintézők és az ügyfelek részére is kötelező a maszk viselése, továbbá a 1,5 méteres védőtávolság betartása.
Könnyid László: A hálózatos gondolkodásé a jövő HeviziForras - A hálózatos gondolkodásé a jövő – jelentette ki Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese nemrég a PaNaNet+ program zárókonferenciáján.
Vadat gázolt egy sofőr Hévíz felé HeviziForras - A férfi és utasa megsérült, az állat elpusztult.