Hévízi Forrás

Hévízi FORRÁS
WWW.HEVIZIFORRAS.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hévízi Forrás - 2021. 10. 20.
Hévízi Forrás - 2021. 10. 20.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Hévízi Forrás korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Hévízi Forrás - 2021. 09. 08.
Hévízi Forrás - 2021. 09. 08.
Hévízi Forrás - 2021. 08. 18.
Hévízi Forrás - 2021. 08. 18.
Hévízi Forrás - 2021. 07. 21.
Hévízi Forrás - 2021. 07. 21.
Ideiglenes lezárások és parkolási tilalom várható október 25-től Hévízen HeviziForras - Az Okos Parkolás Hévízen kivitelezés 1. üteme burkolatfestési munkálatai miatti ideiglenes lezárások és parkolási tilalom várható 2021. október 25-től előre láthatólag október 29-ig Hévízen.
A hévízi szépkorúak a gyógytó körül kalandoztak HeviziForras - Örömsétára hívta a város idősebb polgárait a Hévízi Szépkorúak Vidámító Társasága, csatlakozva ezzel a Magyar Szabadidősport Szövetség Világ Gyalogló (Hó-)Nap elnevezésű eseménysorozatához.
A nemzeti parkok projektje: Konferencián számoltak be 13 év eredményeiről, fejlesztéseiről Hévízen HeviziForras - Lezárult a PaNa­Net+ program, amelyben három dunántúli nemzeti parki igazgatóság, illetve ausztriai projektpartnerei dolgoztak közösen. A zárókonferencián az együttműködés folytatásának igényéről is beszéltek.
A Csokonai Társaság hévízi konferenciája idén az érzékenyítésre koncentrált HeviziForras - Az elmúlt hétvégén rendezte meg hagyományos konferenciáját, az Irodalmi Napokat a Csokonai Társaság. A téma ezúttal az érzékenység – érzékenyítés volt, amelyhez kapcsolódva számos kiváló előadás hangzott el a hévízi kórház kultúrtermében.
Két autó ütközött össze Hévíznél HeviziForras - Egy 65 éves nemeshetési férfi közlekedett 2021. október 16-án 15 óra 42 perckor egy személygépkocsival a Hévízi úton Hévíz irányából.
Sportkonferenciát tartottak Hévízen HeviziForras - A Zala Megyei Szabadidősport Szövetség Hévízen rendezte meg sportkonferenciáját, és a szakmai körökben elismerést kiváltó rendezvényen a már sikeres edzők mellett részt vettek leendő testnevelők és edzők is a megye minden részéből.


Fizetett hirdetések

Csurgói névadói emlékeket keresett fel a hévízi Csokonai Társaság HeviziForras - A zalai, hévízi székhelyű Csokonai Vitéz Mihály Irodalmi és Művészeti Társaság gondosan ápolja a névadó költő emlékét, ennek jegyében tartja a kapcsolatot élete más helyszíneivel.
Zala megyének kiemelt szerep jut az újraindult magyarországi turizmusban HeviziForras - Összefogással és közös stratégia mentén rekordszezont zárt a belföldi forgalom – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség, amely hangsúlyozta: továbbra is azon dolgozik, hogy a hazai szállás- és vendéglátóhelyek, továbbá az attrakciók minél több vendéget fogadhassanak, ezzel is támogatva a magyar gazdaság erősödését.
Kerékpáros fejlesztés folyik Hévízen, a Vörösmarty utcában HeviziForras - A munkálatok során biciklis közlekedésre teszik alkalmassá a területet.
Zalai Prima Díj 2021 – Bemutatjuk dr. Szarka Lajost HeviziForras - Dr. Szarka Lajos PhD a hévízi és a zalai kulturális élet reneszánsz embere.
Biciklis fejlesztés kezdődött Hévízen HeviziForras - A hét elején kerékpáros fejlesztés kezdődött a Vörösmarty utcában, annak is az Ady Endre és a Sugár utcák közötti szakaszán. A munkálatok során biciklis közlekedésre teszik alkalmassá a területet.
Az idei szezonban csökkent a bűncselekmények száma a Balatonnál HeviziForras - Eredményes nyarat hagytak maguk mögött a Balaton körüli polgárőrszervezetek. Erről is szó esett a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (BKKB) polgárőri záróértekezletén.
Orosz kitüntetést kapott Papp Gábor, Hévíz polgármestere HeviziForras - A keresztény közösségekért végzett munkája elismeréseként az Ortodox Oroszország Mozgalom nagykeresztjével és medáljával tüntették ki Papp Gábort, Hévíz város polgármesterét és dr. Szerbin Tamást, a Cári Pravoszláv Palesztina Társaság magyarországi vezetőjét.
Az 1848/49-es vértanúk emléke előtt tisztelgett az utókor Zala megyében is HeviziForras - Szabadság- és hazaszeretet, önfeláldozás – talán ezek a szavak hangoztak el tegnap leggyakrabban az aradi vértanúk emléknapján rendezett zalai megemlékezéseken.


Fizetett hirdetések

Idősek napja Hévízen: óriási próbatételek után újra közösségben HeviziForras - Hiányoztak és hiá­nyoznak mindenkinek a személyes találkozások, a közös élmények; a bezártság mindannyiunkat megviselt – fogalmazott Papp Gábor polgármester Hévíz idősek világnapi ünnepén a sportcsarnokban.
Tízéves a hévízi Zonta Klub HeviziForras - Tíz éves lett a városban működő Zonta Klub.
Bajba jutott idős emberen segítettek Hévízen HeviziForras - Otthona fürdőszobájában baleset érte, a segítségére érkezőnek pedig nem tudott ajtót nyitni egy ember Hévízen, a Móricz Zsigmond utcában.
Idősek napja HeviziForras - Idősek napi ünnepségre várják a város nyugdíjas polgárait hétfőn 17 órakor a városi sportcsarnokba.