Hévízi FORRÁS
WWW.HEVIZIFORRAS.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hévízi Forrás - 2023. 11. 15.
Hévízi Forrás - 2023. 11. 15.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Hévízi Forrás korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Hévízi Forrás - 2022. 01. 12.
Hévízi Forrás - 2022. 01. 12.
Több zalai díjazott is szerepel az Év kutyabát helye között HeviziForras - A Kutyabarát.hu, az első kutyabarát szolgáltatásokat és helyeket népszerűsítő portál, valamint a Kutyabarát Magazin hosszú évek óta népszerűsíti a felelős kutyatartást és a kutyabarát filozófiát. Kampányaival, projektjeivel a hazai kutyás társadalom fejlődéséhez igyekszik hozzájárulni. Ennek egyik kiemelkedő és meghatározó programja a 2014-től minden évben megrendezésre kerülő Év Kutyabarát helye kampány.
Vidám, dalos-táncos rendezvény a hévízi városházán HeviziForras - Generációk közötti találkozóra hívta Hévíz fiataljait és időseit a Szépkorúak Vidám Társasága, valamint az önkormányzat. A mosolygós programon minden korosztály remek hangulatú produkcióval szórakoztatta az egybegyűlteket a városháza dísztermében.
Folytatódott a három évtizedes hagyomány a fürdővárosban HeviziForras - Véget-ért a hévízi Illyés-iskola hagyományos ünnepi hete, amely számos térségi verseny mellett például zenés estet és jótékonysági bált is kínált a fiataloknak és szüleiknek.
Születésnapi ünnep a hévízi Szent Lukács Idősek Otthonában HeviziForras - Az intézmény fennállásának 21. évfordulójáról emlékeztek meg a hévízi Szent Lukács Idősek Otthonában. Az ünnepi szentmisét dr. Udvardy György veszprémi érsek celebrálta, aki a gondoskodó szeretet fontosságáról beszélt.
Megújul a hévízi gyógyfürdő, s megkezdődik a reptérfejlesztés HeviziForras - Hévíz a hazai turisztikai fejlesztések egyik kiemelt helyszíne lesz a következő években. A kormány döntése értelmében megújul a gyógytó, illetve megkezdődik a Hévíz-Balaton Airport modernizációja, átalakítása.


Fizetett hirdetések

Szent Mártonra emlékeztek a balatoni térség számos településén HeviziForras - A Nyugat-Balaton számos településén megünnepelték Szent Márton-napját. A programokon a látogatók már újborral is koccinthattak.
Hévízt népszerűsítették Rómában HeviziForras - Hévíz is bemutatkozott a római hungaricumkiállításon, ahol a delegáció a fürdőváros turisztikai és egyházi kapcsolatait igyekezett erősíteni.
Szilveszterkor Singh Viki, Vastag Tamás és a Bestiák lép fel HeviziForras - Egyeztetést tartott a minap Hévíz adventi és karácsonyi programjairól, a város díszítéséről Papp Gábor polgármester.
Gripenek tűnnek majd fel a Nyugat-Balatonnál HeviziForras - „Adaptive Hussars 23” elnevezéssel, több nemzet részvételével katonai gyakorlatot tartanak Magyarországon november 17-ig.
Szent Márton napján libás ételekkel és újborokkal várták az érdeklődőket HeviziForras - Idén is újborral és libás ételekkel köszöntötték Szent Márton-napját a Hévízi Termelői Piacon, ahol az esős, hideg idő ellenére ezúttal is sokan vásároltak és kóstoltak.
Hévíz viccesen HeviziForras - Nem lehet úgy végigmenni Hévíz utcáin, hogy ne találkoznánk színes úszórudakkal felszerelt vendégekkel, akik a világhírű tófürdőbe igyekeznek vagy onnét jönnek.
Idén Moskát Anita vette át Hévíz irodalmi díját HeviziForras - Moskát Anita író kapta idén a fürdőváros irodalmi díját a Hévíz-folyóiratban megjelent, A röpképtelenek című, az ukrónia műfajában alkotott novellájáért.


Fizetett hirdetések

Vita a szerződésbontás után Hévízen HeviziForras - „Nem engedhetjük meg ezt az alaptalan, hazug hergelést!” – írta közösségi oldalán Papp Gábor, Hévíz polgármestere azután, hogy Naszádos Péter képviselő egy általa is megszavazott előterjesztésről fejtette ki álláspontját.
Tükörkép – Sipos Éva festőművész kiállítása Keszthelyen HeviziForras - November 10-én, pénteken 17 órakor nyit meg és egészen december 15-ig látogatható a Balaton Színház Básti termében Sipos Éva kiállítása. A Tükörkép című tárlat a Hévíz Térségi Zonta Klub Nők a művészetben sorozata keretében várja az érdeklődőket.
A remények szerint felgyorsul a gyógyhelyprojekt a fürdővárosban HeviziForras - Felbontotta a gyógyhelyprojekt kivitelezői szerződését a hévízi önkormányzat. Az erről szóló határozatot a hétfői rendkívüli testületi ülésükön fogadták el a képviselők.
Szerdán adják át a Hévíz Folyóirat Irodalmi Díját HeviziForras - November 8-án, szerdán 13.30-kor adják át a Hévíz Folyóirat Irodalmi Díját Hévízen, a városháza dísztermében, tájékoztatta portálunkat az önkormányzat.