Hévízi FORRÁS
WWW.HEVIZIFORRAS.HU

Nyolcvan éve hurcolták el Zala zsidó polgárait HeviziForras - A hagyományokat ápolni, őrizni, a kincseket pedig megóvni kell, fogalmazott Papp Gábor polgármester a Hévízről elhurcolt zsidó mártírokra emlékezve a holokauszt emlékműnél.
A hévízi halálos munkabaleset körülményeit a rendőrség vizsgálja HeviziForras - A Danubius Hotels Zrt-hez tartozó hévízi Ensana Thermal Aqua szállodában – mint arról lapunk is beszámolt – hétfőn délelőtt elhunyt egy ott dolgozó munkás. Ezzel kapcsolatban a hotel sajtóközleményt adott ki.
Véget ért a hévízi református gyülekezet immár hagyományos nyári hittantábora HeviziForras - Idén kilencedik alkalommal hívta táborozni a hittanos fiatalokat a hévízi református gyülekezet. Balatongyörökön délelőttönként igei foglalkozások várták a gyerekeket, délutánonként pedig a kirándulás, a játék és a strandolás került főszerepbe.
Hévízen kezdődött a 48 hónapon át tartó közös munka HeviziForras - Megkezdődött a DIGITALIZE: A turizmus ellenállóképességének növelése digitális megoldásokkal című pályázat, amelyben nyolc ország egy-egy szervezete vesz részt. A program vezető partnere Hévíz önkormányzata.
Hévíz másfél évtized alatt nagyot lépett előre HeviziForras - Az elmúlt majdnem másfél évtizedben 14 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg Hévízen, s most is vannak futó projektek, illetve olyanok, amelyek a közeljövőben indulnak.


Fizetett hirdetések

Megérkeztek a ledek Hévízre is HeviziForras - Megérkeztek az igényelt LED-égők Hévízre, az energiatakarékos fényforrásokat a jövő héten, július 1-5. között vehetik át azok, akik regisztráltak az országos programba.
Hamarosan megnyithat Hévíz hulladékudvara HeviziForras - Hamarosan megnyithat a fürdőváros hulladékudvara – erről is szó esett a hévízi képviselő-testület csütörtöki ülésén.
Hévízi fiatalok is ott voltak a Ludovikán HeviziForras - A hét végén nagy érdeklődés mellett rendezték meg Budapesten a Ludovika Campusán a városi sportágak olimpiai selejtezője második állomását, s a kvalifikációs tornával egy időben került megrendezésre az OVEP (Olimpiai Értékek Iskolai Program), amin hévízi diákok is részt vettek.
Papp Gábor azt kérte kollégáitól: ne vegyenek vissza a tempóból HeviziForras - A törvényi rendelkezések értelmében szeptember 30-ig a jelenlegi polgármesterek és képviselő-testületek irányítják a településeket, hiszen addig szól a mandátumuk. Hévíz kapcsán Papp Gábor azt mondta: esküjüknek megfelelően, odaadóan szolgálják a várost a hátralévő több mint három hónapban is.


Fizetett hirdetések

A hévízi reformátusok a gyermeknapot s az apák ünnepét is megülték HeviziForras - Hittanévzáró istentiszteletet tartott a hévízi református gyülekezet, amelyen – mint Pétekné Vizkelety Márta lelkipásztor fogalmazott: – megjutalmazták szeretetükért, lelkesedésükért, kitartásukért a gyerekeket, akik oklevelet s a nyári játékhoz buborékfújót kaptak.
Otthonra lelt a Hévízi Vállalkozók Egyesülete HeviziForras - Monzinger Edit és János jóvoltából otthont kapott a Hévízi Vállalkozók Egyesülete a Dombföldi utcában. Az irodanyitón az is elhangzott: a közösség tagjainak több éves vágya vált most valóra.
Átvették megbízólevelüket Hévíz új irányítói HeviziForras - Átvették megbízólevelüket az októberben megalakuló hévízi képviselő-testület tagjai, miután a június 9-i helyhatósági választás eredménye jogerőre emelkedett.
A negyedikes hévízi diákok ezúttal Kislődre utaztak HeviziForras - Idén is biztosított egy önfeledt kirándulást a tanév végéhez közeledve Papp Gábor, Hévíz polgármestere az Illyés-iskola negyedikes diákjainak. A fiatalok ezúttal a kislődi Sobri Jóska Kalandparkban jártak.